CANALS NOMENA ALS FESTERS I FESTERES DE SANT ANTONI 2017 AQUEST DIVENDRES AL PLE EXTRAORDINARI

  • Imprimir

NOMENAMENTFESTERS2017

 

L'Ajuntament de Canals convoca per a aquest divendres 25 de novembre, el Ple Extraordinari dels nomenaments dels Festers i Festers de les Festes Patronals de Sant Antoni Abat del 2017, primer acte oficial del programa. Tindrà lloc a les 20 hores al saló de plens de l'Ajuntament i com ordre del dia s'inclouen diferents propostes de la regidoria de Fira i Festes: sobre els mantenidors en la presentació de les Festeres de Gràcia; per al nomenament del Bandera i Cuiros i infantils; nomenament dels Festers i de les Festeres de Gràcia amb les seues respectives Corts d'Honor.

Nomenaments que enguany recauen en: Bandera, Jordi Cerdá Aviles; Cuiros, Manuel Sanchis Polop; Bandera Infantil, Saúl Sánchez Real i Cuiros Infantil, Javier Calabuig Grimaltos. Com Festers trobem a Héctor Lloret Juan, Cándido Argent Calatayud, José Luis Belda Giner, Vicent Sanchis Polop, José Miguel Moltó Juan i Ricardo Requena Muñoz.
Com Festera de Gràcia es nomenarà a la senyoreta Carmen Maset Ibáñez que anirà acompanyada de la seua Cort d'Honor composta per Andrea Ferrer Aleix, Arantxa Campos Bononad, Mireia Flors Solves, Paula Mira Sierra, Laura Garrigós Gómez, Teresa Mollá García, Esther Álvarez Fayos, Sara Martínez Calatayud, Yésica Fasanar Palop, Arantxa Fasanar Palop, Míriam Martínez Palop i Lidia García Vidal.
La Festera de Gràcia Infantil per al 2017 serà la xiqueta Marta Argent Bonany i la seua Cort d'Honor, Gema Sanchis Cerdá, Carmen Sanchis Cerdá, Helena Arnau Felipe, Carla Sarrión Lorente, Marta Jarque Vila, Elsa Aragoncillo Martínez, Esther Barberá Requena, Elsa Cerdá Micó, Rebeca Cerdá Micó i Joana Sancho Sanchis.
Uns nomenaments que a qualsevol canalí els ompli d'orgull, ja que són ells els responsables i encarregats d'organitzar i transmetre la cultura festera del seu municipi. Malgrat que les festes de Sant Antoni de Canals s'aglutinen en tres dies: 16 de gener, cremà de la foguera, dia 17 dedicat al patró i 18 amb els Parells, al mes de desembre ja es celebren actes previs com el lliurament dels pergamins a les Festeres de Gràcia