L'Oratge / El Tiempo

450 ESCOLARS DELS DIFERENTS CENTRES DE CANALS VISITEN FINS AL PROPER 2 DE DESEMBRE LA PLANTA DE TRACTAMENT DE RESIDUS D'ALGÍMIA D'ALFARA

Share

VISITAALFARA

 

Fins al divendres 2 de desembre, la planta de tractament de residus d'Algímia d'Alfara rebrà la visita de 450 alumnes de Canals dins del projecte de conscienciació mediambiental encetat pel Consorci de Residus COR amb la col·laboració de les regidories d'Educació i Serveis Municipals i que està sufragat per l'entitat amb 10.000 euros de pressupost.

Aquesta planta, de les més eficaces de tota la Comunitat Valenciana, actua a les comarques de Camp de Morvedre, l'Alt Palància i la Plana Baixa i destaca per disposar d'un procés de selecció de residus orgànics exhaustiu amb la recuperació del quasi 80% del total de fem que rep. És capaç de tractar 120.000 tones a l'any i els residus no valoritzables es dipositen a l'abocador controlat. Aquestes visites, que tenen lloc durant tot un dia, guiada per professionals, constitueix una potent ferramenta educativa sobre la importància de separar en origen. Hui dijous han acudit a les instal·lacions 50 alumnes de 2n d'ESO de l'IES Sivera Font i demà li tocarà el torn a 39 escolars de 3r i 4t de Primària del CEIP Vicent Rius. La setmana que ve es confirma l'assistència de grups de 3r i 4t de Primària del col·legi parroquial Sant Antoni Abat, alumnes de l'EPA, de 1r i 2n d'ESO del Cervantes, alumnes de biologia de l'IES Francesc Gil i de 5é i 6é de primària del CEIP Calixte III. Les visites començaren el passat dilluns amb escolars de primària del Cervantes i José Mollà i d'ESO del Patronat.
Aquesta pionera activitat ja ha conclòs la seua primera fase que ha consistit en una sèrie de visites didàctiques a l'ecoparc mòbil que el COR va ubicar a la plaça Pont del Riu els dies 17, 18, 21 i 23 de novembre. Aquesta última es va haver d'anul·lar per la pluja però es reprendrà més endavant. Ricardo Requena, regidor d'Educació ha destacat que "l'activitat està resultant tot un èxit en les seues dues fases, les visites a l'ecoparc mòbil ja realitzades i aquestes posteriors a la planta de residus"

Oficina Virtual

oficina_virtual

FACe

 

Festes Sant Antoni 2017

Sant Antoni 2017

Programació Cultural Setembre-Desembre 2016

Programació Cultural Setembre-Desembre 2016
 

Piscina Coberta

Piscina Coberta Canals

Buscar