100 PERSONES ASSISTEIXEN A LA PONÈNCIA SOBRE APARADORISME DE XAVI SELLÉS EN CANALS DINS DE LA SETMANA DEL COMERÇ

  • Imprimir

XAVISELLESPONENCIA

 

Una classe magistral del reconegut dissenyador xativí Xavi Sellés a l'IES Sivera Font, obria aquest dimarts 22 de novembre, la Setmana dedicada al Comerç de Canals que inclou nombroses activitats fins demà divendres i que ha estat organitzada per la Regidoria de Promoció Econòmica amb la col·laboració del col·lectiu Associem i l'IES Sivera Font.

Al voltant de 100 persones entre comerciants de Canals, alumnes dels cicles formatius del mòdul de Tèxtil del mateix institut, alumnes de FPB de disseny del col·legi Parroquial Sant Antoni Abat i nombrosos veïns assistiren a aquesta ponència sobre aparadorisme que es suma a l'inici del II Concurs d'Aparadors de Nadal. Un concurs on, recordem, es comptarà amb la col·laboració de 40 alumnes de l'IES Sivera Font, els quals dissenyaran els treballs conjuntament amb els comerciants que s'hagen sumat a la iniciativa. En la xerrada es van enumerar i detallar suficients coneixements per al desenvolupament d'aquesta creativa professió a càrrec de tot un expert i professional en la matèria, Xavi Sellés, creador d'aparadors de firmes i establiments tan importants com Santa Eulalia en Barcelona, Lladró en Milan, Hannover en València i tot un clàssic com és Paco García en Xàtiva.
En l'obertura de la ponència, el regidor de Promoció Econòmica, Ricardo Requena es va dirigir als presents afirmant que "el sector serveis de Canals és, a hores d'ara, el motor i l'impuls que mou la ciutat i que incideix positivament en la nostra economia; és per això que hem de potenciar-lo i dinamitzar-lo amb activitats com aquesta".
Per a hui divendres s'aglutina el major nombre d'actes d'aquesta Setmana de Comerç de Canals. Durant tot el dia, l'oficina mòbil de comerç de la Federació Valenciana de Municipis i Províncies s'instal·larà a la Plaça Pont del Riu i al migdia, el Centre Cultural "Ca don José" acollirà dues xerrades; una impartida per membres de la Federació de 15.15 a 16.30 hores i altra dirigida als consumidors de 16.45 a 17.45 hores. L'entrada és lliure i gratuïta.