L'Oratge / El Tiempo

CANALS COMENÇA AQUEST DIUMENGE A CONFECCIONAR LA FOGUERA MÉS GRAN DEL MÓN.

Share

2017platapi

 

Aquest diumenge, primer dia de l'any 2017 i tal com és tradicional a Canals, comença a conformar-se la foguera de les festes patronals en honor a Sant Antoni Abat.
Concretament cap a les 16,30 de la vesprada la plaça Major de Canals albergarà l'acte de l'inici de la "plantà" del primer pi de la foguera.


Amb aquest acte, que reuneix a un gran nombre de canalins, s'enceta la construcció i elaboració de la foguera més gran del món, la de Canals, que es planta cada gener en honor al patró Sant Antoni Abat.

Els festers de Sant Antoni 2017 ajudaran en aquest acte als muntadors de la foguera a col·locar el pi central de la gran pira monumental.

A hores d'ara, la plaça Major està repleta de llenya degudament apilada i arreglada que els mateixos festers, muntadors i col·laboradors han anat entrant aquests dies enrere a la plaça l'església als peus de la imatge del sant patró.

També diumenge i cap a les 17,30 de la vesprada el Centre Cultural Papa Calixte III, serà el lloc escollit enguany per rebre a l'emissari reial qui recollirà les cartes dirigides als reis mags de l'orient.

Oficina Virtual

oficina_virtual

FACe

 

Festes Sant Antoni 2017

Sant Antoni 2017

Programació Cultural Setembre-Desembre 2016

Programació Cultural Setembre-Desembre 2016
 

Piscina Coberta

Piscina Coberta Canals

Buscar