L'Oratge / El Tiempo

Saluda de l'Alcalde

Share
joancarles

Benvinguts a la pàgina web de l’Ajuntament de Canals.

Les noves tecnologies ja formen part del nostre dia a dia. Sens dubte, han esdevingut un mitjà fonamental en molts dels àmbits de la vida quotidiana, i especialment en les relacions interpersonals.
Però també en la relació entre l’administració local i els ciutadans poden jugar un paper essencial. És per això que a l’Ajuntament de Canals, des de la regidoria de modernització, estem treballant per aprofitar els avantatges i possibilitats que les noves tecnologies ens ofereixen per tal de facilitar i millorar l’atenció i el servei als ciutadans.
Concretament, tres són els vessants que estem desenvolupant amb les noves tecnologies: com a eina informativa dels esdeveniments i activitats que al nostre poble tenen lloc, com a eina per efectuar qualsevol tràmit d’interés per als veïns i veïnes de Canals a través de la seu electrònica, i com a eina de transparència que l’Ajuntament ha d’oferir a la ciutadania amb el corresponent portal electrònic dedicat.
Aquests són els nostres objectius des de l’àrea de modernització. Estic convençut que aquesta legislatura, amb els canvis que tenim previstos, aconseguirem fer un Ajuntament més pròxim, més accessible i més transparent per a tots.

JOAN CARLES PÉREZ I PASTOR

ALCALDE-PRESIDENT

AJUNTAMENT DE CANALS

Oficina Virtual

oficina_virtual

FACe

 

Festes Sant Antoni 2017

Sant Antoni 2017

Programació Cultural Setembre-Desembre 2016

Programació Cultural Setembre-Desembre 2016
 

Piscina Coberta

Piscina Coberta Canals

Buscar